Pasted Graphic

Niveaubeskrivelse af holdene.

Trækkerhold: Du kommer for første gang til ridning og har ingen eller kun lidt kendskab til heste. Der er hjælpere til at sadle op, og ved ridning, dog kun i det omfang der er nødvendigt. Der rides dressur og rider ponylege uden konkurrencepræg. Når vejret tillader det, kan vi ride en lille tur.

Børn 1: Du kan nu ride rundt alene, men er dog til tider en smule usikker. Der er én hjælper tilknyttet, som hjælper til i vanskelige situationer. vi rider mest dressur, men prøver dog også lidt ponylege og minispring.

Børn 2: Du er lidt mere sikker på dig selv og kan begynde at ride ud af rækken, og styre hesten i volter m.m. Du begynder at bøje hesten. Der rides dressur og som afveksling rides der kvadrille, spring, ponygames og måske en tur i skridt uden trækker.

Børn 3: Der bygges mere på dressuren. Du lærer både at ride versader og schenkelvigninger og arbejder mere grundigt i alle øvelser. ind imellem rides der spring, kvadrille og ponygames. På tur kan der rides lidt trav og galop.

Børn 4: Du stifter bekenskab med flere øvelser i dressur, såsom tilbagetrædning, bagpartsvending m.m. Der stilles større krav til dine færdigheder.

Børn 5: Du er konkurencerytter. Du arbejder målrettet for at finpudse dressuren.

Motion: Du kan godt li at være sammen med andre rytter og samtidig lære lidt nyt. Der rides mest dressur, men prøver også kræfter med kvadrille og andet. Det sociale betyder ligeså meget for dig som det sportslige.

Ungdomsskolehold: Du bliver undervist lige meget i teori og praksis. Holdet er oprettet af ungdomsskolen og undervises kun i vinterhalvåret.

Ponyspring 1: Du lærer alt fra bunden af. Springniveau op til LC.

Ponyspring 2: Du er kommet godt igang og starter kunkurencer LC og højere.

Hestespring 1: Du og din hest er nybegynder. Springniveau op til LC.

Hestespring 2: Du er nået lidt længere og er klar til at springe LC og højere.

Konkurrence: Voksenhold. Du rider på konkurrenceplan. Du er ambitiøs og er ikke bange for at yde ekstra for at komme nærmer målet.

kære medlemmer